Informatie Portretfotografie

Een portretfoto laten maken kan heel leuk zijn, maar is voor veel mensen ook een lastig ding . Men zegt vaak "ik ben niet fotogeniek ,ik sta er altijd slecht op" . Herinneringen aan weer een mislukte pasfoto.....!  Natuurlijk er zijn verschillen en er bestaan  foto-modellen, maar de meeste mensen zijn onzeker over hun uiterlijk en hebben moeite met het laten maken van een (portret)foto.

Of het een mooie foto wordt heb je niet zelf in de hand .Maar ik weet inmideels uit ervaring dat van vrijwel iedereen een mooi portret te maken is . Maar daar is geduld, techniek en vertrouwen voor nodig. Ik stop pas met fotograferen als we allebei tevreden zijn.

U kunt bij mij terecht voor:

  • Studioportret ( bij mij in de studio of op locatie met mobiele studio)
  • Zakelijk portret
  • Portret op locatie
  • Profielfoto's

Voor een indicatie van de  kosten...(> klik hier)

Ik ben niet de juiste persoon voor het maken van trouwreportages en Baby-foto's .